2024 De beste wensen en volop ideeën!

De allereerst week van het nieuwe jaar is alweer voorbij. Soms vind ik dat de tijd snel gaat en soms lijkt het voorbij te sluipen. Vooral in de winter is het erg wisselend. Ik heb zelf het idee dat het door de korte dagen komt. De dag lijkt zoveel korter en ik ga veel minder naar buiten. Ik kijk dan ook uit naar de lente en helemaal naar de lange dagen van de zomer!

Maar voor nu heb ik in mijn hoofd veel plannen voor dit account, deze website en alles wat daar nog bij zal komen. Deze site waarvan nog weinig mensen weten van het bestaan, waarvan ik nog niet weet of dit ooit veranderen gaat. Maar ik vind het leuk om te doen en ik denk dat dat de belangrijkste reden moet zijn, waarom je iets doet! Plezier en enthousiasme!

De afgelopen weken heb ik plannen gemaakt, hoe ik deze website kan gaan vullen en wat ik allemaal zou willen laten zien. Het is iets wat moet groeien en tijd nodig heeft, maar dat is ook niet erg. Op mijn instagram-pagina deel ik wel al wat meer. Ook al staat er nog bijna niks op, wat ik eigenlijk wil delen heb ik toch al wat volgers! Ik wilde graag uit het niets beginnen, dus geen bekenden, vrienden of familie die hiervan weten. 

Het lijkt me leuk om te starten met een partner om laarsjes te verkopen. Want als ik denk aan buitenspelen, denk ik aan laarsjes! En er zijn zoveel leuke laarsjes. Verder is er een video in de maak van een zelfgemaakte moestuinbak. Hopelijk kan ik dit snel aan jullie laten zien!

Bedankt voor het lezen en geniet van deze mooie winterse dag! Wil jij mij ook volgen, klik dan hier -->  https://www.instagram.com/buitenspeelpret/