Bijna herfst

Nog een aantal weken en dan begint de herfst. Dat zou je zo niet zeggen, want afgelopen week waren het nog zomerse temperaturen. Er kon weer volop genoten worden van de zon en ook de zwemkleding kon toch weer uit de kast. 

Maar aankomende week gaan de temperaturen dalen en zal het toch echt herfst gaan worden. Officieel start de herfst op 21 september en dan zal het er buiten ook weer anders uit gaan zien. Alles wat nu zo mooi groen is en in bloei staat zal langzaam verkleuren.

Het mooie aan de herfst vind ik dat het nog niet zo koud is, dus je er nog lekker op uit kunt gaan. Zoek het dichtsbijzijnde bos waar je heerlijk kan wandelen en vergeet niet om wat lekkers mee te nemen. Het is soms ook mogelijk om ergens een gevulde picknickmand te bestellen die je mee kunt nemen. Of aan de rand van een bos vind je ook vaak een horeca-gelegenheid. Maar je kunt het natuurlijk ook van thuis meebrengen. Denk aan je regenlaarzen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken waar je kunt lopen. 

In het bos is ook vanalles te vinden, waar je thuis leuk mee kan knutselen. Of neem de bingokaart mee. Al deze leuke ideeën vind je op de pagina herfst

Geniet van deze mooie dagen.